ODLAŽE SE DEVOJAČKO? ŠTA ONDA?
U toku doba Covida 19 (nažalost i dalje aktivan) možda ranije nije bila na vašem dnevnom redu, ali u ovim neviđenim, krajnje bizarnim vremenima, definitivno će vam uveseliti raspored za 2021. godinu (dok vi odlažete stvarni posao).

Kako ništa nije sigurno i nova restriktivnija pravila i dalje mogu da stupe na snagu, zašto ne razmisliti o organizovanju mini digitalne devojačke zabave koristeći sledeće ideje? Može da bude i uvertira pravoj stvari, mini proba, odušak mladi koja već ima da balansira hiljadu stvari.
Pa zašto ne podelite nekoliko zdravica (doduše virtuelno)
sa svojim najboljim drugaricama … a da pritom ne morate da smanjujete listu gostiju?

# 1 DOBILI STE POŠTU

Podignite svoju e-pozivnice (onlajn pozivnice) igru i dizajnirajte neke super ‘nevaljale’ e-pozivnice koji će se spustiti u ‘poštanske sandučiće’ tvoje ekipe. Ne samo da će izazvati pometnju kad im neočekivano stigne pošta, već će im dati nešto što će zakazati u svom kalendaru (raspored ove 2020 izgleda pomalo ogoljen – #korov). Inspirišite se poznavaocem ručno pravljenih pozivnica @pi.linia (naći ćeš ih na instagramu – lude smo za njihovim ručnim dizajnom), zatim kao inspiraciju baci pogled na https://www.paperlesspost.com/. Tu su i Etsi za predivan dizajn bez papira i jednostavnu upotrebu i Pinterest koji je neiscrpan izvor inspiracije!

# 2 ŽELIM KOMBINACIJU IBICE I ENDI VORHOLA

Generiši digitalnu temu devojačke proslave koja zaista kaže „TI“ i primorajte sve koji su uključeni da se obuku u skladu sa dres-kodom. Činjenica da nećete zapravo nećeš napuštati dom znači da neće biti izgovora i da oni mogu biti DIVLJI koliko žele. Vaši višestruki zumirani ekrani nikada neće izgledati tako dražesno! * aplauz *

# 3 POZDRAV MARGARITI… PIĆU, NE OSOBI!

(Ako popiješ više od 3, možda se pojavi i osoba)

Kao i kod oblačenja, razmislite i o piću. Ne samo da će svaki učesnik devojačke zabave kod kuće moći da pripremi koktel, već bi najlepši napitak (koji je Instagram poslao sa hashtagom devojačko veče) mogao da osvoji nagradu!

Ovde (link za našu stranicu) naručite i istražite nagradne opcije.

# 4 PRISPEO JE PAKET KOJI MOŽETE OČEKIVATIU TOKU DANA

Da li smo samo mi ili svi vole da se te reči pojavljuju u njihovom sandučetu?

Zašto ne naručite neke dodatne detalje za devojke, aksesoare za glavu ili poklončiće za devojke

koji će biti isporučeni devojkama na vreme za Zoom chat? Kliknite ovde DEVOJAČKO za ideje i – u suštini- sve što vam može zatrebati.

# 5 OTKRIVENI BUDUĆI PLANOVI

Iskoristite digitalno devojačko kao priliku da predstavite svoje STVARNE planove za odloženu PRAVU stvar. Bez obzira da li samo aludirate na događaj i jednostavno date do znanja ekipi neveste da će im trebati pasoši ili ćete korak po korak, uz koktele, objaviti ceo plan. Bilo kako bilo, to je odličan način da sve uzbudite o onome što dolazi!

Najbolje od svega je što vam za digitalno (onlajn) devojačko treba samo malo organizacije, malo kreativnosti.
Šta mislite o našem predlogu? Da li biste nešto menjale, dodale?