Česta pitanja koja se postavljaju i muke koju proživljavaju buduće mlade su vezane za pronalaženje idealnih cipelica za venčanje. Ruku na srce, postoji broj žena kojima je to svejedno, a onda je tu i procenat nalik meni – koji, i kad nisi ograničen bojom imaš problem da nađeš to što si zamislio. 🤷‍♀️

Zapravo nas je razgovor @zauzetto (instagram) podstakao da napišemo nešto na tu temu

Kupovinu svadbenih cipelica ne otežava samo smanjen izbor već i drugi faktori kao budžet, lokacija, venčanica, itd.. (ali o tome detaljnije drugom prilikom)

GDE NAĆI CIPELU za venčanje?

Ako nisi ograničena finansijski, to svakako olakšava celu priču (lično spadam u grupu koja bi više para dala na cipelu nego li na haljinu 🙈), ali ukoliko jesi – VREME. Vreme je jedan od najbitnijih faktora – što pre kreneš da tražiš i upoznaš se sa ponudom, veće su šanse da ćeš ugrabiti neki popust, uspeti da nađeš nešto pa još uz umanjenu dozu stresa.

E sad, u zavisnosti koliko si zadovoljna modelom, možda budeš želela malo da ga ‘doradiš’.

Internet je prepun tutorijala i lagano možeš da nađeš i ‘kako’i razne inspiracije da ti posluže kao vodič.

Ukoliko si pak nesigurna, prepusti to profesionalcu.

Što nas dovodi, po nama, do zlatne sredine, a možda i najboljeg rešenja velikog problema, a to je/su:

Za letnje svadbe i sandalice, probajte da nađete obućare koji prave sandale za ples. (Izrađuju se od kvalitetnih materijala, po tvojoj nozi (znači maksimalna udobnost zagarantovana) i na elegantnijoj su strani dizajnerske lepeze)

RUČNO RAĐENE CIPELICE

Uz malo truda i raspitivanja, naći ćeš stručnjake koji se bave izradom obuće po tvojoj meri i dizajnu.

Opet, bitno je krenuti na vreme sa tim projektom, što zbog vremena izrade, dogovora i eventualnog pronalaženja/kupovine detalja, a koje obućar možda nema na raspolaganju, zatim kako bi probala cipelicu i imala dovoljno vremena za neku izmenu.
Za letnje svadbe i sandalice, probajte da nađete obućare koji prave sandale za ples. (One se izrađuju od kvalitetnih materijala, po tvojoj nozi i na elegantnijoj su strani dizajnerske lepeze)

Zanima nas kakvo je tvoje iskustvo pri kupovini cipelica? Ukoliko imaš neki savet, neku preporuku za gde kupiti ili kod koga ići na personalizovanu izradu, piši nam u komentaru kako bi skratila muke drugim budućim mladama.